1. Ämnet för avtalet.
    • Detta avtal gäller för webbplatsen https://healthy-food-near-me.com och ingås mellan användaren av dessa webbplatser och ägaren av sajterna (hädanefter https://healthy-food-near-me.com )
    • Detta avtal fastställer förfarandet för mottagning, lagring, bearbetning, användning och avslöjande av användarens personuppgifter och annan information som https://healthy-food-near-me.com får från webbplatsanvändare. Användaren fyller i personuppgifter.
    • För att placera information, ett tillkännagivande, använd webbplatsen på någon av https://healthy-food-near-me.com-webbplatserna, måste användaren noga läsa detta avtal och uttrycka sitt fulla avtal med dess villkor. Bekräftelse av fullständigt samtycke till detta avtal är användarens användning av webbplatsen.
    • Användaren har inte rätt att lägga upp information, meddelanden, använda webbplatsen om han inte håller med villkoren i detta avtal, eller om han inte har nått laglig ålder när han har rätt att ingå avtal eller inte är auktoriserad person av företaget för vars räkning informationen publiceras, tillkännagivande.
    • Genom att publicera information på webbplatser som använder webbplatsen matar användaren in personuppgifter eller tillhandahåller dessa uppgifter på ett annat sätt och / eller utför åtgärder på webbplatsen och / eller använder någon del av webbplatsen, samtycker användaren uttryckligen till villkoren i detta avtal och tillhandahåller https://healthy-food-near-me.com med rätt att ta emot, lagra, bearbeta, använda och avslöja användarens personuppgifter enligt villkoren i detta avtal.
    • Detta avtal reglerar inte och https://healthy-food-near-me.com ansvarar inte för mottagande, lagring, bearbetning, användning och avslöjande av användarens personuppgifter och annan information till tredje part som inte ägs eller drivs av https. : //healthy-food-near-me.com, och individer som inte är anställda i AvtoTachki .com, även om användaren fick tillgång till webbplatser, mat eller tjänster för dessa personer via https: // hälsosam mat-nära-mig .com eller nyhetsbrevet. Konfidentiellt för att förstå är detta avtal den enda informationen som lagras i webbplatsens databas i krypterat tillstånd och är endast tillgänglig på https://healthy-food-near-me.com.
    • Användaren medger att i händelse av försummelse av säkerheten och skyddet av sina personuppgifter och auktoriseringsuppgifter kan tredje parter få obehörig åtkomst till kontot och personlig och annan användardata. https://healthy-food-near-me.com ansvarar inte för förluster som orsakas av sådan tillgång.
  2. Förfarandet för att få personuppgifter.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies för att tillhandahålla tjänster beroende på detta, till exempel lagring av data i en korg mellan besök;
    • Användarens IP-adress.
  2. All information samlas in av oss som den är och förändras inte när det gäller att samla in data. Användaren ansvarar för att tillhandahålla tillförlitlig information, inklusive information om personuppgifter. Https://healthy-food-near-me.com har rätt att vid behov verifiera riktigheten i den information som tillhandahålls och begära bekräftelse av den information som tillhandahålls vid behov för att tillhandahålla tjänster till användaren.
  3. Förfarandet för användning av användarinformation.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Villkor för att ge tillgång till databasen.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • på rimliga önskemål från statliga organ som har rätt att kräva och ta emot sådan information och information;
    • om användaren enligt https://healthy-food-near-me.com bryter mot villkoren i detta avtal och / eller andra avtal och avtal mellan https://healthy-food-near-me.com och användaren.
  7. Hur man ändrar / tar bort denna information eller avslutar prenumerationen.
  1. Användare vid varje given tidpunkt kan ändra / radera Personlig information (telefon) eller avsluta prenumerationen. Arbetet med vissa funktioner på https://healthy-food-near-me.com, som kräver tillgång till information om användaren, kan avbrytas från det att informationen ändras / tas bort.
  2. Användarens personuppgifter lagras tills de raderas av användaren. Tillräckligt meddelande från användaren om radering eller annan behandling av personuppgifter kommer att vara ett brev (information) som skickas till det e-postmeddelande som anges av användaren.
  3. Dataskydd.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kontaktadress vid frågor.
  4. Vid frågor, önskemål, klagomål angående den information du lämnar, vänligen kontakta e-postadressen: [e-postskyddad] På skriftlig begäran och efter presentation av ett dokument som fastställer hans identitet och befogenhet kan vi förse användaren med information om proceduren för att få information om platsen för databasen.
  5. Ändringar av sekretesspolicyn.
  6. Vi kan ändra villkoren i sekretesspolicyn. I det här fallet kommer vi att ersätta versionen på villkorssidan, så kom tillbaka regelbundet https://hälsosam mat-nära-me.com/ sekretessavtal Alla ändringar i avtalet träder i kraft från det att de publiceras. Med hjälp av webbplatsen bekräftar användaren att han accepterar de nya villkoren i sekretesspolicyn i den formulering som gällde vid den tidpunkt då användaren använder webbplatsen.
  7. Ytterligare villkor.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. I händelse av att någon bestämmelse i sekretesspolicyn, inklusive förslag, klausul eller delar därav, anses strida mot lagen, eller ogiltig, påverkar detta inte de återstående bestämmelserna som inte strider mot lagen, de förblir i full kraft och är giltiga, och alla ogiltiga bestämmelser, eller en bestämmelse som inte kan uppfyllas utan ytterligare åtgärder från parterna, anses vara ändrade, ändrade i den mån det är nödvändigt för att säkerställa dess giltighet och möjligheten att genomföra.
  3. Detta avtal sträcker sig till användaren från det ögonblick han använder webbplatsen, inklusive placeringen av annonsen, och är giltig tills all information om användaren lagras på webbplatsen, inklusive personuppgifter.